Over
Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

Arie Vrijhof Arie Vrijhof
Wenda Bogerijen Wenda van Bogerijen

Uitvaartverzorging Arie Vrijhof


Hij begon 35 jaar geleden in Eindhoven bij een kleine uitvaartvereniging. Daar leerde de Tilburger van alles: onder meer hoe hij een overledene verzorgt en ook was Arie mortuariumbeheerder en assistent van de patholoog-anatoom. Die kennis bracht hem naar een nieuwe functie. Hij werd in 1990 uitvaartverzorger bij een grote landelijke organisatie en kwam zo in Tilburg terecht. In 2005 vond Arie het tijd om op eigen benen te staan en begon hij zijn eigen uitvaartonderneming: Uitvaartverzorging Arie Vrijhof. Ruim 13 jaar runde hij de onderneming alleen, nu kijkt dochter Wenda mee.

Thuiszorg


En da’s toch best bijzonder: ze werkt nu 19 jaar in de zorg, waarvan de laatste jaren in de thuiszorg. Als klein meisje wist Wenda dat ze in de zorg zou werken. Zorgen zit in haar hart en dat doet ze ook vanuit haar hart. Dat wil ze nu gaan doen in de uitvaartbranche. Wenda deed al wat ervaring op binnen de familie: er zijn een aantal sterfgevallen geweest binnen de familie die ze mocht verzorgen van begin tot aan de uitvaart. Dit vond ze zó prettig, dat ze ervoor heeft gekozen om de stap te maken naar de uitvaartbranche.

Modernisering


"Er is niets mooier dan nabestaanden in de moeilijke en verdrietige periode op weg te helpen en ze een mooi, waardig en vooral persoonlijk afscheid te geven dat hun dierbare verdient”, vertelt Wenda. Ze is blij te zien dat er een modernisering binnen de uitvaartbranche gaande is, die ervoor zorgt dat een uitvaart nóg persoonlijker is. “Zo herinneren de nabestaanden de dierbare zoals diegene was", zegt ze.

Erg persoonlijk


Vader Arie vult haar aan. Hij benadrukt de kracht van zijn kleine uitvaartonderneming: "Bij grote uitvaartondernemingen krijg je vaak veel verschillende uitvaartverzorgers. Voor mij geldt dat niet: ik ben er vanaf dag één bij. Veel families vinden het fijn dat ze begeleid worden door één persoon die betrokken blijft vanaf het moment dat de dierbare is overleden tot en met de dag van de uitvaart. De nabestaanden voelen zich daardoor erg betrokken. Dat helpt ook goed bij de rouwverwerking."

Zelfs ’s nachts mag je Arie bellen


Nog even over dat persoonlijke… Bij Uitvaartverzorging Arie Vrijhof is echt alles mogelijk, zolang het binnen de regels past. Arie en Wenda zoeken het allemaal uit en proberen helemaal te voldoen aan de wens(en) van de nabestaanden. “En mensen mogen me ’s nachts altijd wakker bellen, ik ben 24/7 bereikbaar en sta altijd voor ze klaar”, zegt Arie.

Betaalbare kwaliteit


Als geen ander ben ik op de hoogte van de prijsontwikkeling in het uitvaartwezen en weet ook welke tarieven in en rondom Tilburg gehanteerd worden. Het uitgangspunt van uitvaartverzorging Arie Vrijhof is om een kwalitatief goede uitvaart te verzorgen, conform de wensen van de nabestaanden, tegen een betaalbaar tarief. De combinatie van vakkennis en jarenlange ervaring staat borg voor de kwalitatief hoge dienstverlening die ik nastreef.


Heeft u een uitvaart of levensverzekering, ook dan kunt u mij de opdracht geven voor de uitvoering van de uitvaart.
Mijn verzorgingsgebied omvat Tilburg e.o.

Arie Vrijhof Uitvaartverzorging staat voor kwaliteit.